Doç.Dr.

Serkan Kemal BÜYÜKÜNAL


Veteriner Fakültesi

Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

Veterinerlik Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Eğitim Bilgileri

1999 - 2005

1999 - 2005

Doktora

İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi, Türkiye

1994 - 1999

1994 - 1999

Lisans

İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2005

2005

Doktora

Küçükbas kesim hayvanlarına uygulanan elektrikle bayıltma tekniklerinin karkas kalitesine etkileri üzerine arastırmalar

İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2020

2020

Etkili Sunum Hazırlama Teknikleri

Kişisel Gelişim

VIDOBU

2020

2020

Google Docs-Google Dokümanlar Eğitimi

Kişisel Gelişim

VIDOBU

2018

2018

KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ

Kalite Yönetimi

YÖKAK

2012

2012

IS ANALIZI ve SÜREÇ YÖNETIMI

Eğitim Yönetimi ve Planlama

YANKI EĞİTİM

2011

2011

ISO 22000:2005 FSMS AUDITOR/LEAD AUDITOR COURSE

Kalite Yönetimi

JAS-ANZ

2007

2007

AKREDİTE VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ

Sağlık ve Tıp

VGHD

2006

2006

GIDA GÜVENLIGI YÖNETIM SISTEMI (HACCP) EGITIMI, ISO 22000:2005

Kalite Yönetimi

TÜV Rheinland

2004

2004

ISO 9001:2000 KURULUS IÇI KALITE TETKIKÇISI

Kalite Yönetimi

TÜV Rheinland

2004

2004

HACCP TRAINING COURSE, HACCP Egitimi-Danish Standart DS 3027 E:1997

Kalite Yönetimi

TÜV Rheinland

2004

2004

ISO 14000 ÇEVRE YÖNETIM SISTEMI EGITIMI

Kalite Yönetimi

VGHD

2004

2004

GIDA GÜVENLIGI, HALK SAGLIGI ve AB UYGULAMALARI

Sağlık ve Tıp

VGHD

2004

2004

IS HAYATINDA ETIK DEGERLER ve DAVRANISLAR

Eğitim Yönetimi ve Planlama

VGHD

2004

2004

ETKILI ZAMAN YÖNETIMI

Eğitim Yönetimi ve Planlama

VGHD

2003

2003

IS HAYATINDA PROBLEMLERI TANIMA ve ÇÖZÜM YÖNTEMLERI

Eğitim Yönetimi ve Planlama

VGHD

2003

2003

LABORATUVARDA KALITE YÖNETIMI, TS EN ISO/IEC 17025

Sağlık ve Tıp

VGHD

2003

2003

KALITE YÖNETIM SISTEM EGITIMI, TS-EN-ISO 9000:2000

Kalite Yönetimi

VGHD

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Doç.Dr.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2018 - 2019

2018 - 2019

Doç.Dr.

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

2018 - 2018

2018 - 2018

Dr.Öğr.Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

2013 - 2018

2013 - 2018

Yrd.Doç.Dr.

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

2009 - 2013

2009 - 2013

İdari Personel

Uyum A.Ş.

2010 - 2011

2010 - 2011

Uzman Eğitmen

Marmara Belediyeler Birliği

2007 - 2008

2007 - 2008

İdari Personel

Hamoğlu Holding

2006 - 2007

2006 - 2007

Veteriner

Kontrollab Ltd.Şti.

2006 - 2006

2006 - 2006

Meslek Uzmanı

TSK Ağrı 12.Mekanize Piyade Tugayı Gıda Kontrol Müfreze Komutanlığı

1999 - 2005

1999 - 2005

Araştırma Görevlisi

İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Etik Kurul Üyesi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

2019 - 2019

2019 - 2019

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Rektörlük

2018 - 2019

2018 - 2019

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2018 - 2019

2018 - 2019

Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2016 - 2017

2016 - 2017

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2016 - 2017

2016 - 2017

Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2014 - 2016

2014 - 2016

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2014 - 2016

2014 - 2016

Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2014 - 2015

2014 - 2015

Etik Kurul Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Rektörlük

2013 - 2014

2013 - 2014

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2013 - 2014

2013 - 2014

Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2013 - 2013

2013 - 2013

Bölüm Başkanı

İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği

Lisans

Lisans

Besin Toksikolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Hayvansal Orijinli Gıdalar Teknolojisi

Lisans

Lisans

Besin Kimyası ve Besin Analizleri-II

Lisans

Lisans

Gıda, Çevre ve Halk Sağlığı

Lisans

Lisans

Genel Mikrobiyoloji

Lisans

Lisans

Süt Hijyeni ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Uygulamaları

Lisans

Lisans

Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği-II

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Hijyeni

Lisans

Lisans

Mezbaha Bilgisi ve Muayene Hekimliği

Lisans

Lisans

Gıda Uygulamaları

Lisans

Lisans

Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği II

Lisans

Lisans

Besin Kimyası ve Besin Analizleri II

Lisans

Lisans

Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği-I

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon

Lisans

Lisans

Gıda Güvenliği

Lisans

Lisans

Et Muayene ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Genel Mikrobiyoloji

Lisans

Lisans

Besin Toksikolojisi

Lisans

Lisans

Besin Kimyası ve Analizleri-I

Lisans

Lisans

Bitirme Projesi II

Lisans

Lisans

İşyerinde Uygulama II

Lisans

Lisans

Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği I

Lisans

Lisans

Araştırma Yöntenleri

Lisans

Lisans

Bitirme Projesi I

Lisans

Lisans

Besin Kimyası ve Besin Analizleri I

Lisans

Lisans

Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri

Lisans

Lisans

Bioistatistik

Lisans

Lisans

Besin Kimyası ve Besin Analizleri

Lisans

Lisans

Besin Mikrobiyolojisi ve Besin Güvenliği

Lisans

Lisans

Dönem Projesi II

Lisans

Lisans

Araştırma Yöntenleri

Lisans

Lisans

Dönem Projesi II

Lisans

Lisans

Biyoistatistik ve Araştırma Teknikleri

Lisans

Lisans

Dönem Projesi I

Lisans

Lisans

İş Başında Eğitim I

Lisans

Lisans

Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri

Verdiği Kurs ve Eğitimler

2011 - 2011

2011 - 2011

Yönetici Yetiştirme Programı

Sürekli Eğitim Merkezi - Eğitim

Büyükünal S. K.

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2016

2016

Antimicrobial Activity Potential of Enterococcus spp. Isolated from some Traditional Turkish Cheeses

Ozmen Togay S., AY M., Sandikci Altunatmaz S. , Yilmaz Aksu F. , EROL TINAZTEPE Ö., ISSA G., et al.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.22, ss.765-770, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

2014

2014

Effect of Rapid Chilling and Pelvic Suspension on Meat Quality of Longissimus dorsi Muscle of Lamb

Kahraman T. , Issa G., Bingol E. B. , Dumen E., Goksoy E. O. , Buyukunal S. K.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.20, ss.697-701, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

2010

2010

Physico-chemical properties in honey from different regions of Turkey

Kahraman T. , Buyukunal S. K. , Vural A., Altunatmaz S. S.

FOOD CHEMISTRY, cilt.123, ss.41-44, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

Microbiological and chemical quality of tahini halva

Kahraman T. , Issa G., OZMEN G., Buyukunal S.

BRITISH FOOD JOURNAL, cilt.112, ss.608-616, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

Occurrence of AF, AFBi, OTA in Rice Commercialized in Eastern Turkey

Buyukunal S. K. , Kahraman T. , Ciftcioglu G. R.

POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES, cilt.19, ss.907-912, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

2009

2009

The effect of different dietary protein levels on carcass and meat quality of Kivircik lambs.

BİLAL T. , KESER O. , Büyükünal S. K. , ÇETİN Ö.

INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.86, ss.177-179, 2009 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

2007

2007

Aflatoxin B-1, total aflatoxin and ochratoxin A levels in wheat flour

Buyukunal S. K. , VURAL A.

ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, cilt.19, ss.4075-4082, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

2006

2006

Microbiological evaluation of food contact surfaces at red meat processing plants in Istanbul, Turkey

Cetin O. , Kahraman T. , Bueyuekuenal S. K.

ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, cilt.5, ss.277-283, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2005

2005

Presence of foreign protein in raw and heat treated meat products

CETIN O., Buyukunal S. K. , CETIN B., ASKIN M.

INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.82, ss.870-872, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2019

2019

Kardiyovasküler hastalık tanısı almış hastaların sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının değerlendirilmesi

OZKAN O. P. , BÜYÜKÜNAL S. K.

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, cilt.12, ss.22-31, 2019 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2017

2017

Mikotoksin Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri

BÜYÜKÜNAL S. K. , OZKAN O. P.

Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol, cilt.3, ss.259-264, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2016

2016

Miyokard İnfarktüsü Geçirmiş Hastaların Yaşam Kalitesinin Değerlendirilmesi

OLĞUN S., KAPTAN G., BÜYÜKÜNAL S. K.

Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi, cilt.1, ss.6-15, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2015

2015

Microbiological Quality of Fresh Vegetables and Fruits Collected from Supermarkets in Istanbul, Turkey

BÜYÜKÜNAL S. , ISSA G., AKSU F. , Vural A.

Journal of Food and Nutrition Sciences, cilt.3, ss.152-159, 2015 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)

2015

2015

İSTANBUL’DA SATIŞA SUNULAN İÇME SÜTÜ ÖRNEKLERİNDE AFLATOKSİN M1 DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

bostan k., ÇETİN Ö. , ergün ö., BÜYÜKÜNAL S. K.

Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi, cilt.7, ss.15-20, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2011

2011

Selecting slaughter and hygiene of sacrifice animals Kurbanlik hayvan seçimi, kesim ve hijyeni

Çetin Ö. , Dümen E., Kahraman T., Bingöl E. B. , Büyükünal S. K.

Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, cilt.37, ss.63-67, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) identifier

2011

2011

Kurbanlık Hayvan Seçimi, Kesimi Ve Hijyen

ÇETİN Ö. , DÜMEN E. , KAHRAMAN T. , BİNGÖL E. B. , Büyükünal S. K.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.37, ss.63-67, 2011 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2007

2007

Effect of different electrical stunning methods on meat quality of marmara Kivircik breed lamb in Turkey Republic

BÜYÜKÜNAL S. K. , Nazlı B.

Veterinarski Glasnik, cilt.61, ss.155-162, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2006

2006

THE PRESENCE OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXINS IN READY-TO-COOK MEATBALLS AND WHITE PICKLED CHEESE

bostan k., ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K. , ergün ö.

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi, cilt.32, ss.31-39, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2006

2006

Kasaplık Hayvanlarda Kesim Öncesi Bayıltma Uygulamaları

BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.3, ss.48-51, 2006 (Hakemsiz Dergi)

2006

2006

Kurbanlık hayvan alımı, kesimi ve halk sağlığı

BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.1, ss.82-85, 2006 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

Norwalk Virüs-Norwalk Benzeri Virüsler ve Halk Sağlığı Açısından Oluşturdukları Riskler

DÜMEN E. , Büyükünal S. K.

TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ, cilt.35, ss.320-326, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2005

2005

Gıda İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemi ve HACCP

BÜYÜKÜNAL S. K.

İnfovet, cilt.20, ss.50-51, 2005 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

Gıda Güvenliğinde Tüketici Sorumluluğu

BÜYÜKÜNAL S. K.

İnfovet, cilt.19, ss.44-45, 2005 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

Gıda Güvenliğinde Personel Eğitiminin Önemi

BÜYÜKÜNAL S. K.

Gıda 2000, cilt.63, ss.48-50, 2005 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

İstanbul’da satışa sunulan içme sütü örneklerinde Aflatoksin M1 düzeyleri üzerine bir araştırma

bostan k., ÇETİN Ö. , ERGÜN Ö. , Büyükünal S. K.

Gıda ve yem bilimi - teknolojisi, cilt.7, ss.15-20, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2005

2005

Kurban Bayramı ve Halk Sağlığı

BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.

İnfovet, cilt.13, ss.45-46, 2005 (Hakemsiz Dergi)

2005

2005

Microbiological contamination of lamb carcasses at abattoirs of İstanbul

KAHRAMAN T. , Büyükünal S. K. , ÇETİN Ö.

Veterinarski Glasnik, cilt.59, ss.345-502, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2005

2005

Gıda Sanayiinin Önemli Katkı Maddeleri: Baharatlar

BÜYÜKÜNAL S. K. , ALDEMİR T.

Alışveriş Noktası Dergisi, cilt.28, ss.38-40, 2005 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

GDO Genetiği Değiştirilmiş Organizma Gerçeği

BÜYÜKÜNAL S. K.

Infovet, cilt.9, ss.20-26, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Gıda İşletmelerinde Personel Hijyeni

BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.

İnfovet, cilt.11, ss.28-29, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Trişinoz ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

BÜYÜKÜNAL S. K.

İnfovet Dergisi, cilt.7, ss.44-48, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Çocuklar ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar

BÜYÜKÜNAL S. K.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.6, ss.58-60, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Kırmızı Et Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi

BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.

Food Sektör Dergisi, cilt.21, ss.12-14, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Mezbahaların Önemi ve Kesim Hijyeni

ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K.

Food Sektör Dergisi, cilt.21, ss.16-19, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Nitrates-Nitrites in Food and Risks for Public Health

Büyükünal S. K. , DÜMEN E.

Veterinarski Glasnik, cilt.58 (5-6), ss.699-706, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2004

2004

Sokak Köpeklerinin Rehabilitasyonu

BÜYÜKÜNAL S. K.

İnfovet Dergisi, cilt.3, ss.48-50, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Su ve Su Ürünlerinde Vibrio vulnificus ve Halk Sağlığı Açısından Oluşturduğu Riskler

AYDIN A. , BÜYÜKÜNAL S. K.

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, cilt.6, ss.39-44, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2004

2004

Kurban Kesimleri ve Paraziter Hastalıklar

BÜYÜKÜNAL S. K.

İnfovet Dergisi, ss.36-39, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2004

2004

Tüberküloz

BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.

ETBİR Dergisi, cilt.3, ss.45-46, 2004 (Hakemsiz Dergi)

2003

2003

Deli Dana (BSE) ve Halk Sağlığı Açısından Taşıdığı Riskler

BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.

Türk Veteriner Hekimliği Dergisi, cilt.15, ss.34-40, 2003 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

0

0

Hazır KÖfte, Beyaz Peynir ve Hazır Gıdalarda E.coli ve Verotoksin Varlığı

bostan k., BÜYÜKÜNAL S. K. , ÇETİN Ö. , ergün ö.

3.Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Simpozyumu, Nevşehir, Türkiye, cilt.8, no.4, ss.96

2017

2017

Kardiyovasküler Hastalık Tanısı Almış Hastaların Genel Beslenme Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi

OZKAN O. P. , BÜYÜKÜNAL S. K. , YİĞİT Z. , ERGINBAS C., SAKAR S.

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.195-208

2017

2017

Healty Lifestyle Behaviours of the Cardiovascular Heart Disease Patients

Ozkan O. P. , Buyukunal S. K. , Inci Y., Yigit Z., Sakar S.

13th International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery (UCCVS), Cesme, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, cilt.119 identifier

2015

2015

Chemical and Microbiological Properties of Yoghurt Sold in Marmara Region in Turkey

Büyükünal S. K. , Turhan İ., KAHRAMAN T.

International Vetistanbul group congress 2015, Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.548

2015

2015

Occurrence of Aflatoxin B1 Total Aflatoxin and Ochratoxin A in Bulgur Commercialized in TURKEY

TURHAN I., BÜYÜKÜNAL S. K. , SAKAR S.

DIGEST International VETIstanbul Group Congress, Sankt Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.738

2015

2015

Antimicrobial Effectof Curcumin on Minced Meat Contaminated with Foodborne Pathogens

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Aksu F., Issa G., Başaran Kahraman B., Dülger Altıner D., Büyükünal S. , et al.

II International Veterrinary Medicine VetIstanbul Group Congress-2015t, St.Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.719

2010

2010

Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva.

KAHRAMAN T. , ISSA G., BÜYÜKÜNAL S. K.

2. GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.69

2010

2010

Incidence of Salmonella spp and Listeria monocytogenes on Equipment Surfaces and Personnel Hands in Meat Plants

KAHRAMAN T. , ÇETİN Ö. , DÜMEN E. , BÜYÜKÜNAL S. K.

7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2010, ss.25

0

0

Physico-chemical Properties in Honey from Different Regions of Turkey

KAHRAMAN T. , Büyükünal S. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Vural A.

7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, ss.46

2006

2006

Microbiological Evaluation of Food Contact Surfaces at Red Meat Processing Plants in Istanbul Turkey

ÇETİN Ö. , KAHRAMAN T. , BÜYÜKÜNAL S. K.

The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2006, ss.122

2004

2004

The Presence of Enterotoxigenic S aureus and verotoxigenic E coli in Some Ready to Cook and Eat Foods Marketed in Istanbul

bostan k., ÇETİN Ö. , ergün ö., BÜYÜKÜNAL S. K.

The 4th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, İstanbul, Türkiye, 23 - 27 Haziran 2004, ss.14

2003

2003

Hazır Köfte ve Beyaz Peynirlerde Stafilokokkal Enterotoksinlerin Varlığı

bostan k., ergün ö., ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K.

3.Ulusal Sinidirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 23 Mayıs - 25 Mart 2003, cilt.8, no.4, ss.95

2003

2003

İstanbul'da Satışa Sunulan İçme Sütü Örneklerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

bostan k., ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K. , ergün ö.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2003, ss.425-428

Kitap & Kitap Bölümleri

2018

2018

Kırmızı Et ve Ticareti

ÖZTÜRK M., BÜYÜKÜNAL S. K.

İstanbul Ticaret Borsası Yayınları, İstanbul, 2018

2016

2016

Yaşlılar ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar

BÜYÜKÜNAL S. K.

Geriatriye Çok Yönlü Bakış, Kaptan G., Editör, Nobel Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.83-92, 2016

2008

2008

Kurban Kesimi ve Halk Sağlığı

BÜYÜKÜNAL S. K. , ÖZTÜRK M.

Marmara Belediyeler Birliği Yayınları, İstanbul, 2008

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi

Editörler Kurulu Üyesi

Bilimsel Hakemlikler

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Acta Veterinaria Eurasia

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2019

Ocak 2019

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Food Science and Technology (Campinas)

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2017

Ekim 2017

Meat Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

Meat Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2017

Ocak 2017

Food Additives & Contaminants: Part A

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2017

Ocak 2017

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2017

Ocak 2017

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2015

Ocak 2015

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Ödüller

Eylül 2006

Eylül 2006

GIDA KONTROL MÜFREZE KOMUTANLIĞI HİZMET TAKDİRİ

Milli Savunma Bakanlığı

Temmuz 2006

Temmuz 2006

KURMAY BAŞKANLIĞI TAKDİRİ

Milli Savunma Bakanlığı

Haziran 2006

Haziran 2006

TUGAY KOMUTANLIĞI TAKDİRİ

Milli Savunma Bakanlığı

Haziran 2006

Haziran 2006

HARBE HAZIRLIK TAKDİRİ

Milli Savunma Bakanlığı

Mayıs 2006

Mayıs 2006

GIDA KONTROL MÜFREZE KOMUTANLIĞI TAKDİRİ

Milli Savunma Bakanlığı



Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

2017

2017

VI.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2016

2016

Türkiye 12.Gıda Kongresi

Katılımcı

Edirne-Türkiye

2015

2015

International Vetistanbul Group Congress 2015

Katılımcı

Sankt-Peterburg-Rusya

2014

2014

International Vetistanbul Group Congress 2014

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2010

2010

II.Gıda Güvenliği Kongresi

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2010

2010

The 7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2006

2006

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2006

2006

The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2004

2004

The 4th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2003

2003

Ulusal Mikotoksin Sempozyumu

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2003

2003

3.Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Simpozyumu

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

2003

2003

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 112

h-indeksi (WOS): 6

Jüri Üyelikleri

Ağustos-2020

Ağustos 2020

Akademik Personel Sınavı

Akademik Personel Sınavı - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa

Eylül-2019

Eylül 2019

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Eylül-2019

Eylül 2019

Akademik Personel Sınavı

Araştırma Görevlisi Kadro Sınavı - Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Ağustos-2019

Ağustos 2019

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Ekim-2018

Ekim 2018

Tez Savunma (Doktora)

Vet. Hekim Ayşen ÇOBAN Doktora Tez Savunma Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD

Temmuz-2018

Temmuz 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Fulya Karademir yükselk lisans tez savunma sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD

Ocak-2018

Ocak 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gökhan Tepecik Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Ocak-2018

Ocak 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Alparslan Arslan Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Temmuz-2017

Temmuz 2017

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Kasım-2016

Kasım 2016

Akademik Personel Sınavı

Yard.Doç.kadro sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

Kasım-2016

Kasım 2016

Akademik Personel Sınavı

Araştırma Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Ekim-2016

Ekim 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

Vet. Hekim Güzin SAVRAN Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

Vet. Hekim Samet TOPÇUOĞLU Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

Vet. Hekim Can ATABEY Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD

Eylül-2015

Eylül 2015

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı

Duyurular & Dokümanlar

YL Hayvansal Orijinli Gıdalar Teknolojisi
Sunum
24.03.2020

Lisansüstü eğitim için hazırlanan ders sunumunu içermektedir.

YL Hayvansal Orijinli Gıdalar Tekno....pptx Creative Commons License

YL Gıda Hijyeni - 2
Sunum
24.03.2020

Lisansüstü eğitim için hazırlanmış ders sunumudur.

YL Gıda Hijyeni-2 SKB.ppt Creative Commons License

YL Gıda Hijyeni
Sunum
24.03.2020

Lisansüstü Eğitim için düzenlenmiş ders sunumudur.

YL Gıda Hijyeni SKB.ppt Creative Commons License

YL Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
Sunum
24.03.2020

Lisansüstü eğitim için hazırlanmış ders sunumunu içermektedir.

YL Bilimsel Araştırma Teknikleri ve....pptx Creative Commons License

Fermantasyon, Fermente süt ürünleri (Yoğurt, Tereyağı, Ayran, Kefir, Kımız)
Sunum
10.03.2020

Süt Hijyeni ve Teknolojisi dersine ait sunumları içermektedir.

Fermantasyon ve Fermente Süt Ürünle....pptx Creative Commons License