Eğitim Bilgileri
1999 - 2005
1999 - 2005Doktora
İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi, Türkiye
1994 - 1999
1994 - 1999Lisans
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2005
2005Doktora
Küçükbas kesim hayvanlarına uygulanan elektrikle bayıltma tekniklerinin karkas kalitesine etkileri üzerine arastırmalar
İstanbul Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2020
2020Etkili Sunum Hazırlama Teknikleri
Kişisel Gelişim
VIDOBU
2020
2020Google Docs-Google Dokümanlar Eğitimi
Kişisel Gelişim
VIDOBU
2018
2018KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ
Kalite Yönetimi
YÖKAK
2012
2012IS ANALIZI ve SÜREÇ YÖNETIMI
Eğitim Yönetimi ve Planlama
YANKI EĞİTİM
2011
2011ISO 22000:2005 FSMS AUDITOR/LEAD AUDITOR COURSE
Kalite Yönetimi
JAS-ANZ
2007
2007AKREDİTE VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ
Sağlık ve Tıp
VGHD
2006
2006GIDA GÜVENLIGI YÖNETIM SISTEMI (HACCP) EGITIMI, ISO 22000:2005
Kalite Yönetimi
TÜV Rheinland
2004
2004HACCP TRAINING COURSE, HACCP Egitimi-Danish Standart DS 3027 E:1997
Kalite Yönetimi
TÜV Rheinland
2004
2004ISO 9001:2000 KURULUS IÇI KALITE TETKIKÇISI
Kalite Yönetimi
TÜV Rheinland
2004
2004GIDA GÜVENLIGI, HALK SAGLIGI ve AB UYGULAMALARI
Sağlık ve Tıp
VGHD
2004
2004ISO 14000 ÇEVRE YÖNETIM SISTEMI EGITIMI
Kalite Yönetimi
VGHD
2004
2004IS HAYATINDA ETIK DEGERLER ve DAVRANISLAR
Eğitim Yönetimi ve Planlama
VGHD
2004
2004ETKILI ZAMAN YÖNETIMI
Eğitim Yönetimi ve Planlama
VGHD
2003
2003LABORATUVARDA KALITE YÖNETIMI, TS EN ISO/IEC 17025
Sağlık ve Tıp
VGHD
2003
2003IS HAYATINDA PROBLEMLERI TANIMA ve ÇÖZÜM YÖNTEMLERI
Eğitim Yönetimi ve Planlama
VGHD
2003
2003KALITE YÖNETIM SISTEM EGITIMI, TS-EN-ISO 9000:2000
Kalite Yönetimi
VGHD
Araştırma Alanları
Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDoç.Dr.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
2018 - 2019
2018 - 2019Doç.Dr.
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
2018 - 2018
2018 - 2018Dr.Öğr.Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
2013 - 2018
2013 - 2018Yrd.Doç.Dr.
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
2009 - 2013
2009 - 2013İdari Personel
Uyum A.Ş.
2010 - 2011
2010 - 2011Uzman Eğitmen
Marmara Belediyeler Birliği
2007 - 2008
2007 - 2008İdari Personel
Hamoğlu Holding
2006 - 2007
2006 - 2007Veteriner
Kontrollab Ltd.Şti.
2006 - 2006
2006 - 2006Meslek Uzmanı
TSK Ağrı 12.Mekanize Piyade Tugayı Gıda Kontrol Müfreze Komutanlığı
1999 - 2005
1999 - 2005Araştırma Görevlisi
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorEtik Kurul Üyesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorFakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi, Besin Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
2019 - 2019
2019 - 2019Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Rektörlük
2018 - 2019
2018 - 2019Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2018 - 2019
2018 - 2019Yüksekokul Müdür Yardımcısı
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2016 - 2017
2016 - 2017Yüksekokul Müdür Yardımcısı
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2016 - 2017
2016 - 2017Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2014 - 2016
2014 - 2016Yüksekokul Müdür Yardımcısı
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2014 - 2016
2014 - 2016Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2014 - 2015
2014 - 2015Etik Kurul Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Rektörlük
2013 - 2014
2013 - 2014Yüksekokul Müdür Yardımcısı
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2013 - 2014
2013 - 2014Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
2013 - 2013
2013 - 2013Bölüm Başkanı
İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
Devam Ediyor
Devam EdiyorDoktora
Sütlerde Mikroplastik Varlığının Araştırılması
Büyükünal S. K. (Danışman)
S.Rbaibi(Öğrenci)
Verdiği Kurs ve Eğitimler
2011 - 2011
2011 - 2011Yönetici Yetiştirme Programı
Sürekli Eğitim Merkezi - Eğitim
Büyükünal S. K.
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2016
2016Antimicrobial Activity Potential of Enterococcus spp. Isolated from some Traditional Turkish Cheeses
Ozmen Togay S., AY M., Sandikci Altunatmaz S. , Yilmaz Aksu F. , EROL TINAZTEPE Ö., ISSA G., et al.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.22, ss.765-770, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2016
2016Presence of Salmonella spp., Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157 and Nitrate-Nitrite Residue Levels in Turkish Traditional Fermented Meat Products (Sucuk and Pastirma)
Buyukunal S. K. , Sakar F. S. , Turhan I., Erginbas C., Sandikci Altunatmaz S. , Yilmaz Aksu F. , et al.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.22, ss.233-236, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2016
2016Antimicrobial effects of curcumin against L. monocytogenes, S. aureus, S. Typhimurium and E. coli O157: H7 pathogens in minced meat
Altunatmaz S. , Aksu F., Issa G., Kahraman B. B. , Altiner D. D. , Buyukunal S. K.
Veterinarni Medicina, cilt.61, ss.256-262, 2016 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2014
2014Effect of rapid chilling and pelvic suspension on meat quality of Longissimus dorsi muscle of lamb Hi{dotless}zli{dotless} soǧutma ve pelvik asi{dotless}lmani{dotless}n kuzulara ait longissimus dorsi kasi{dotless}ndaki et kalitesi üzerine etkisi
Kahraman T. , Issa G., Bingol E. B. , Dumen E. , Goksoy E. O. , Buyukunal S. K.
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, cilt.20, ss.697-701, 2014 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010Physico-chemical properties in honey from different regions of Turkey
Kahraman T. , Buyukunal S. K. , Vural A., Altunatmaz S. S.
FOOD CHEMISTRY, cilt.123, ss.41-44, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010Incidence of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes on equipment surfaces and personnel hands in meat plants
Kahraman T. , Cetin O. , Dumen E. , Buyukunal S. K.
Revue de Medecine Veterinaire, cilt.161, ss.108-113, 2010 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010Microbiological and chemical quality of tahini halva
Kahraman T. , Issa G., OZMEN G., Buyukunal S.
BRITISH FOOD JOURNAL, cilt.112, ss.608-616, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010Occurrence of AF, AFBi, OTA in Rice Commercialized in Eastern Turkey
Buyukunal S. K. , Kahraman T. , Ciftcioglu G. R.
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES, cilt.19, ss.907-912, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2009
2009The effect of different dietary protein levels on carcass and meat quality of Kivircik lambs
BİLAL T. , Keser O. , Büyükünal S. , Cetin Ö.
Indian Veterinary Journal, cilt.86, ss.177-179, 2009 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2007
2007Aflatoxin B-1, total aflatoxin and ochratoxin A levels in wheat flour
Buyukunal S. K. , VURAL A.
ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, cilt.19, ss.4075-4082, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2006
2006Microbiological evaluation of food contact surfaces at red meat processing plants in Istanbul, Turkey
Cetin O. , Kahraman T. , Bueyuekuenal S. K.
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, cilt.5, ss.277-283, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2005
2005Presence of foreign protein in raw and heat treated meat products
CETIN O., Buyukunal S. K. , CETIN B., ASKIN M.
INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.82, ss.870-872, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2019
2019Kardiyovasküler hastalık tanısı almış hastaların sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının değerlendirilmesi
OZKAN O. P. , BÜYÜKÜNAL S. K.
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, cilt.12, ss.22-31, 2019 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2017
2017Mikotoksin Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
BÜYÜKÜNAL S. K. , OZKAN O. P.
Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol, cilt.3, ss.259-264, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2017
2017Prevalence and antibiotic resistance of thermotolerant Campylobacter spp. in chicken meat sold in İstanbul İstanbul'da Satişa Sunulan Piliç Etlerinde Termotolerant Campylobacter spp. Prevalansi ve Antibiyotik Dirençliligcaron;i
Büyükünal S. K.
Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, cilt.43, ss.98-109, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2016
2016Miyokard İnfarktüsü Geçirmiş Hastaların Yaşam Kalitesinin Değerlendirilmesi
OLĞUN S., KAPTAN G., BÜYÜKÜNAL S. K.
Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi, cilt.1, ss.6-15, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2015
2015Microbiological Quality of Fresh Vegetables and Fruits Collected from Supermarkets in Istanbul, Turkey
BÜYÜKÜNAL S. , ISSA G., AKSU F. , Vural A.
Journal of Food and Nutrition Sciences, cilt.3, ss.152-159, 2015 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)
2015
2015İSTANBUL’DA SATIŞA SUNULAN İÇME SÜTÜ ÖRNEKLERİNDE AFLATOKSİN M1 DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
bostan k., ÇETİN Ö. , ergün ö., BÜYÜKÜNAL S. K.
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi, cilt.7, ss.15-20, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2011
2011Selecting slaughter and hygiene of sacrifice animals Kurbanlik hayvan seçimi, kesim ve hijyeni
Çetin Ö. , Dümen E. , Kahraman T., Bingöl E. B. , Büyükünal S. K.
Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, cilt.37, ss.63-67, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2011
2011Kurbanlık Hayvan Seçimi, Kesimi Ve Hijyen
ÇETİN Ö. , DÜMEN E. , KAHRAMAN T. , BİNGÖL E. B. , Büyükünal S. K.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.37, ss.63-67, 2011 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2007
2007Effect of different electrical stunning methods on meat quality of marmara Kivircik breed lamb in Turkey Republic
BÜYÜKÜNAL S. K. , Nazlı B.
Veterinarski Glasnik, cilt.61, ss.155-162, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2006
2006THE PRESENCE OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXINS IN READY-TO-COOK MEATBALLS AND WHITE PICKLED CHEESE
bostan k., ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K. , ergün ö.
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi, cilt.32, ss.31-39, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2006
2006Kasaplık Hayvanlarda Kesim Öncesi Bayıltma Uygulamaları
BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.
Dünya Gıda Dergisi, cilt.3, ss.48-51, 2006 (Hakemsiz Dergi)
2006
2006Kurbanlık hayvan alımı, kesimi ve halk sağlığı
BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.
Dünya Gıda Dergisi, cilt.1, ss.82-85, 2006 (Hakemsiz Dergi)
2005
2005Norwalk Virüs-Norwalk Benzeri Virüsler ve Halk Sağlığı Açısından Oluşturdukları Riskler
DÜMEN E. , Büyükünal S. K.
TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ, cilt.35, ss.320-326, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2005
2005Gıda İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemi ve HACCP
BÜYÜKÜNAL S. K.
İnfovet, cilt.20, ss.50-51, 2005 (Hakemsiz Dergi)
2005
2005Gıda Güvenliğinde Tüketici Sorumluluğu
BÜYÜKÜNAL S. K.
İnfovet, cilt.19, ss.44-45, 2005 (Hakemsiz Dergi)
2005
2005Gıda Güvenliğinde Personel Eğitiminin Önemi
BÜYÜKÜNAL S. K.
Gıda 2000, cilt.63, ss.48-50, 2005 (Hakemsiz Dergi)
2005
2005İstanbul’da satışa sunulan içme sütü örneklerinde Aflatoksin M1 düzeyleri üzerine bir araştırma
bostan k., ÇETİN Ö. , ERGÜN Ö. , Büyükünal S. K.
Gıda ve yem bilimi - teknolojisi, cilt.7, ss.15-20, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2005
2005Kurban Bayramı ve Halk Sağlığı
BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.
İnfovet, cilt.13, ss.45-46, 2005 (Hakemsiz Dergi)
2005
2005Microbiological contamination of lamb carcasses at abattoirs of İstanbul
KAHRAMAN T. , Büyükünal S. K. , ÇETİN Ö.
Veterinarski Glasnik, cilt.59, ss.345-502, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2005
2005Gıda Sanayiinin Önemli Katkı Maddeleri: Baharatlar
BÜYÜKÜNAL S. K. , ALDEMİR T.
Alışveriş Noktası Dergisi, cilt.28, ss.38-40, 2005 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004GDO Genetiği Değiştirilmiş Organizma Gerçeği
BÜYÜKÜNAL S. K.
Infovet, cilt.9, ss.20-26, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Gıda İşletmelerinde Personel Hijyeni
BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.
İnfovet, cilt.11, ss.28-29, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Trişinoz ve Halk Sağlığı Açısından Önemi
BÜYÜKÜNAL S. K.
İnfovet Dergisi, cilt.7, ss.44-48, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Çocuklar ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar
BÜYÜKÜNAL S. K.
Dünya Gıda Dergisi, cilt.6, ss.58-60, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Kırmızı Et Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi
BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.
Food Sektör Dergisi, cilt.21, ss.12-14, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Mezbahaların Önemi ve Kesim Hijyeni
ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K.
Food Sektör Dergisi, cilt.21, ss.16-19, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Nitrates-Nitrites in Food and Risks for Public Health
Büyükünal S. K. , DÜMEN E.
Veterinarski Glasnik, cilt.58 (5-6), ss.699-706, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2004
2004Sokak Köpeklerinin Rehabilitasyonu
BÜYÜKÜNAL S. K.
İnfovet Dergisi, cilt.3, ss.48-50, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Su ve Su Ürünlerinde Vibrio vulnificus ve Halk Sağlığı Açısından Oluşturduğu Riskler
AYDIN A. , BÜYÜKÜNAL S. K.
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, cilt.6, ss.39-44, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2004
2004Kurban Kesimleri ve Paraziter Hastalıklar
BÜYÜKÜNAL S. K.
İnfovet Dergisi, ss.36-39, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2004
2004Tüberküloz
BÜYÜKÜNAL S. K. , KAHRAMAN T.
ETBİR Dergisi, cilt.3, ss.45-46, 2004 (Hakemsiz Dergi)
2003
2003Deli Dana (BSE) ve Halk Sağlığı Açısından Taşıdığı Riskler
BÜYÜKÜNAL S. K. , VURAL A.
Türk Veteriner Hekimliği Dergisi, cilt.15, ss.34-40, 2003 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
0
0Hazır KÖfte, Beyaz Peynir ve Hazır Gıdalarda E.coli ve Verotoksin Varlığı
bostan k., BÜYÜKÜNAL S. K. , ÇETİN Ö. , ergün ö.
3.Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Simpozyumu, Nevşehir, Türkiye, cilt.8, no.4, ss.96
2017
2017Kardiyovasküler Hastalık Tanısı Almış Hastaların Genel Beslenme Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi
OZKAN O. P. , BÜYÜKÜNAL S. K. , YİĞİT Z. , ERGINBAS C., SAKAR S.
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.195-208
2017
2017Healty Lifestyle Behaviours of the Cardiovascular Heart Disease Patients
Ozkan O. P. , Buyukunal S. K. , Inci Y., Yigit Z., Sakar S.
13th International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery (UCCVS), Cesme, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, cilt.119
2015
2015Presence of Salmonella spp Listeria monocytogenes Esherichia coli o157 and Nitrate Nitrite Residue Levels in Turkish Traditional Fermented Meat Products
SAKAR S., BÜYÜKÜNAL S. K. , ERGINBAS C., YILMAZ EKER F. , KAHRAMAN T.
DIGEST International VETistanbul Group Congress, Sankt Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.709
2015
2015Chemical and Microbiological Properties of Yoghurt Sold in Marmara Region in Turkey
Büyükünal S. K. , Turhan İ., KAHRAMAN T.
International Vetistanbul group congress 2015, Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.548
2015
2015Occurrence of Aflatoxin B1 Total Aflatoxin and Ochratoxin A in Bulgur Commercialized in TURKEY
TURHAN I., BÜYÜKÜNAL S. K. , SAKAR S.
DIGEST International VETIstanbul Group Congress, Sankt Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.738
2015
2015Antimicrobial Effectof Curcumin on Minced Meat Contaminated with Foodborne Pathogens
SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Aksu F., Issa G., Başaran Kahraman B., Dülger Altıner D., Büyükünal S. , et al.
II International Veterrinary Medicine VetIstanbul Group Congress-2015t, St.Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.719
2014
2014Effect of Rapid Chilling and Pelvic Suspension on Meat Quality of Longissimus dorsi Muscle of Lamb
KAHRAMAN T. , BİNGÖL E. B. , Issa G., DÜMEN E. , Göksoy E. Ö. , Büyükünal S. K.
International VETistanbul Group Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.95
2010
2010Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva.
KAHRAMAN T. , ISSA G., BÜYÜKÜNAL S. K.
2. GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.69
2010
2010Incidence of Salmonella spp and Listeria monocytogenes on Equipment Surfaces and Personnel Hands in Meat Plants
KAHRAMAN T. , ÇETİN Ö. , DÜMEN E. , BÜYÜKÜNAL S. K.
7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2010, ss.25
0
0Physico-chemical Properties in Honey from Different Regions of Turkey
KAHRAMAN T. , Büyükünal S. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Vural A.
7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, ss.46
2006
2006Microbiological Evaluation of Food Contact Surfaces at Red Meat Processing Plants in Istanbul Turkey
ÇETİN Ö. , KAHRAMAN T. , BÜYÜKÜNAL S. K.
The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2006, ss.122
2004
2004The Presence of Enterotoxigenic S aureus and verotoxigenic E coli in Some Ready to Cook and Eat Foods Marketed in Istanbul
bostan k., ÇETİN Ö. , ergün ö., BÜYÜKÜNAL S. K.
The 4th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, İstanbul, Türkiye, 23 - 27 Haziran 2004, ss.14
2003
2003Hazır Köfte ve Beyaz Peynirlerde Stafilokokkal Enterotoksinlerin Varlığı
Bostan K., Ergün Ö., Çetin Ö. , Büyükünal S. K.
3.Ulusal Sinidirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2003, cilt.8, no.4, ss.95
2003
2003İstanbul'da Satışa Sunulan İçme Sütü Örneklerinde Aflatoksin M1 Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
bostan k., ÇETİN Ö. , BÜYÜKÜNAL S. K. , ergün ö.
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2003, ss.425-428
Kitap & Kitap Bölümleri
2018
2018Kırmızı Et ve Ticareti
ÖZTÜRK M., BÜYÜKÜNAL S. K.
İstanbul Ticaret Borsası Yayınları, İstanbul, 2018
2016
2016Yaşlılar ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar
BÜYÜKÜNAL S. K.
Geriatriye Çok Yönlü Bakış, Kaptan G., Editör, Nobel Tıp Kitabevleri, İstanbul, ss.83-92, 2016
2008
2008Kurban Kesimi ve Halk Sağlığı
BÜYÜKÜNAL S. K. , ÖZTÜRK M.
Marmara Belediyeler Birliği Yayınları, İstanbul, 2008
Desteklenen Projeler
2014 - 2015
2014 - 2015Patojen Bakteriler İle Kontamine Edilen Kıyma Üzerine Kurkuminin Antimikrobiyel Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Büyükünal S. K. , Sandıkçı Altunatmaz S. (Yürütücü)
2012 - 2013
2012 - 2013Market Raflarında Bulunan veya Rafa Çıkacak Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Çok Yönlü Değerlendirilmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
Büyükünal S. K.
2002 - 2005
2002 - 2005Farklı Tekniklerle Yapılan Antemortem Elektrik Akımı Uygulamalarının Kasaplık Küçükbas Hayvan Karkaslarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Büyükünal S. K. (Yürütücü)
2003 - 2004
2003 - 2004Kasap Dükkanları ve Sarküterilerde Et ve Et Ürünlerini Riske Eden Patojen Kontaminant Varlıgı ve Kaynakları Üzerine Arastırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Büyükünal S. K. , Çetin Ö. (Yürütücü)
2003 - 2004
2003 - 2004Elektrikle Bayıltılan Kasaplık Küçükbaş Hayvanlara Uygulanan Farklı Kesim Tekniklerinin Hayvanlarda Ölüm Halinin Şekillenmesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Büyükünal S. K. , Dümen E. (Yürütücü)
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam Ediyorİstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi
Editörler Kurulu Üyesi
Bilimsel Hakemlikler
Temmuz 2020
Temmuz 2020Acta Veterinaria Eurasia
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2019
Ocak 2019Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018Food Science and Technology (Campinas)
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2017
Ekim 2017Meat Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2017
Ağustos 2017Meat Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2017
Ocak 2017Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2017
Ocak 2017Food Additives & Contaminants: Part A
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2017
Ocak 2017Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2016
Ocak 2016Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2015
Ocak 2015Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
SCI Kapsamındaki Dergi
Ödüller
Eylül 2006
Eylül 2006GIDA KONTROL MÜFREZE KOMUTANLIĞI HİZMET TAKDİRİ
Milli Savunma Bakanlığı
Temmuz 2006
Temmuz 2006KURMAY BAŞKANLIĞI TAKDİRİ
Milli Savunma Bakanlığı
Haziran 2006
Haziran 2006TUGAY KOMUTANLIĞI TAKDİRİ
Milli Savunma Bakanlığı
Haziran 2006
Haziran 2006HARBE HAZIRLIK TAKDİRİ
Milli Savunma Bakanlığı
Mayıs 2006
Mayıs 2006GIDA KONTROL MÜFREZE KOMUTANLIĞI TAKDİRİ
Milli Savunma Bakanlığı
Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri
2017
2017VI.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2016
2016Türkiye 12.Gıda Kongresi
Katılımcı
Edirne-Türkiye
2015
2015International Vetistanbul Group Congress 2015
Katılımcı
Sankt-Peterburg-Rusya
2014
2014International Vetistanbul Group Congress 2014
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2010
2010II.Gıda Güvenliği Kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2010
2010The 7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2006
20062.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2006
2006The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2004
2004The 4th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2003
20033.Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan Enfeksiyonlar Simpozyumu
Katılımcı
Nevşehir-Türkiye
2003
2003Ulusal Mikotoksin Sempozyumu
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2003
2003Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 125
h-indeksi (WOS): 6
Jüri Üyelikleri
Ocak-2021
Ocak 2021Akademik Kadroya Atama
Akademik Kadroya Atama - İstanbul Arel Üniversitesi
Aralık-2020
Aralık 2020Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlik Sınavı - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
Ağustos-2020
Ağustos 2020Akademik Personel Sınavı
Akademik Personel Sınavı - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
Eylül-2019
Eylül 2019Akademik Personel Sınavı
Araştırma Görevlisi Kadro Sınavı - Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Eylül-2019
Eylül 2019Akademik Personel Sınavı
Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Ağustos-2019
Ağustos 2019Akademik Personel Sınavı
Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Ekim-2018
Ekim 2018Tez Savunma (Doktora)
Vet. Hekim Ayşen ÇOBAN Doktora Tez Savunma Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD
Temmuz-2018
Temmuz 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Fulya Karademir yükselk lisans tez savunma sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD
Ocak-2018
Ocak 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Gökhan Tepecik Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü
Ocak-2018
Ocak 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Alparslan Arslan Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü
Temmuz-2017
Temmuz 2017Akademik Personel Sınavı
Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Kasım-2016
Kasım 2016Akademik Personel Sınavı
Yard.Doç.kadro sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
Kasım-2016
Kasım 2016Akademik Personel Sınavı
Araştırma Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Ekim-2016
Ekim 2016Doktora Yeterlik Sınavı
Vet. Hekim Güzin SAVRAN Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD
Temmuz-2016
Temmuz 2016Doktora Yeterlik Sınavı
Vet. Hekim Can ATABEY Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD
Temmuz-2016
Temmuz 2016Doktora Yeterlik Sınavı
Vet. Hekim Samet TOPÇUOĞLU Doktora Yeterlilik Sınavı - İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi AbD
Eylül-2015
Eylül 2015Akademik Personel Sınavı
Öğretim Görevlisi Kadro Sınavı - İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı
Duyurular & Dokümanlar
Lisansüstü eğitim için hazırlanan ders sunumunu içermektedir.
YL Hayvansal Orijinli Gıdalar Tekno....pptx
Lisansüstü eğitim için hazırlanmış ders sunumunu içermektedir.
YL Bilimsel Araştırma Teknikleri ve....pptx
Süt Hijyeni ve Teknolojisi dersine ait sunumları içermektedir.
Fermantasyon ve Fermente Süt Ürünle....pptx