Doç.Dr.

Filiz AKSU


Veterinerlik Meslek Yüksek Okulu

Gıda İşleme Bölümü

Gıda Teknolojisi Programı

Eğitim Bilgileri

1994 - 1999

1994 - 1999

Doktora

İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Abd, Türkiye

1989 - 1994

1989 - 1994

Lisans

İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

1999

1999

Doktora

Isı İşlemi Görmüş Et Ürünlerinin Üretiminde Kontaminasyon Kaynakları ve Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.

İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2013

2013

Kalite Yönetimi

Helal Gıda Baş Denetçi Eğitimi

TUV Rheinland

2013

2013

İş Sağlığı ve Güvenliği

OHSAS 18001:2007

SGS

2013

2013

İş Sağlığı ve Güvenliği

ISO 14001: 2004

SGS

2006

2006

Kalite Yönetimi

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi

TUV Rheinland

2005

2005

Kalite Yönetimi

ISO 9001:2000 Series. Internal Auditor.

TUV Rheinland

2004

2004

Kalite Yönetimi

ISO 9001:2000 Series. Quality Management System Assessment Awareness Training Course

TUV Rheinland

2004

2004

Kalite Yönetimi

HACCP Training Course

TUV Rheinland

2003

2003

Diğer

HACCP& Entegre Haşere Mücadele Yöntemi

Bayer

2001

2001

Kalite Yönetimi

HACCP Bilgilendirme Eğitimi

Gıda Mühendisleri Odası

2001

2001

Kalite Yönetimi

Gıda Hijyeni ve HACCP

Kalite Sistem Labaratuvarı

1999

1999

Diğer

İnsekt mücadelesinde mikrokristal özelliğindeki insektisitlerin kullanımı

Agr-Evo

1998

1998

Diğer

Pest ve Haşere mücadelesinde yeni insektisit ve rodentisitlerin etkinliği ve kullanım yöntemleri

Bio-Sav

1997

1997

Kalite Yönetimi

Kritik Kontrol Noktalarının Tespiti ve Önleyici Tedbirlerin Alınması

İstanbul Teknik Üniversitesi

1997

1997

Kalite Yönetimi

HACCP sisteminin kurulmasında etkin olan cihazlar ve kullanım yöntemleri”

Testo

1996

1996

Bilişim

Windows 98, Word, Publisher

Marmara Üniversitesi

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doç.Dr.

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme Bölümü

2009 - 2014

2009 - 2014

Yrd.Doç.Dr.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme Bölümü-Gıda Teknolojisi Programı

Yönetimsel Görevler

2011 - 2014

2011 - 2014

Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu

2011 - 2014

2011 - 2014

Bölüm Başkanı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı

2011 - 2012

2011 - 2012

Bölüm Başkanı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu-Sağlık, Sağlık Programları

2009 - 2011

2009 - 2011

Bölüm Başkan Yardımcısı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Hijyen ve sanitasyon

Ön Lisans

Ön Lisans

Özel Gıdalar Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Mikrobiyolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Hazır Yemek Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Çevre koruma

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda kimyası

Ön Lisans

Ön Lisans

Kalite Güvence ve Standartlar

Ön Lisans

Ön Lisans

Meslek etiği

Ön Lisans

Ön Lisans

Meyve sebze teknolojisi-ıı

Ön Lisans

Ön Lisans

Alkollü ve alkolsüz içecekler teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Et ve et ürünleri teknolojisi-1

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda katkı maddeleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Meslek etiği

Ön Lisans

Ön Lisans

Kalite Güvence ve Standartlar

Ön Lisans

Ön Lisans

Alkollü ve alkolsüz içecekler teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Meyve-Sebze Teknolojisi-ıı

Ön Lisans

Ön Lisans

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Süt ve Ürünleri Teknolojisi-ıı

Ön Lisans

Ön Lisans

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi-II

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Evaluation of Quality Parameters of Chicken Eggs Stored at Different Temperatures

Sandikci Altunatmaz S. , Aksu F. , Aktaran Bala D., Akyazi İ. , Celik C.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.26, ss.247-254, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2019

2019

Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Issa G., Aksoy A., AKSU H.

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.39, ss.729-734, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

2017

2017

A research on the chemical and microbiological qualities of honeys sold in Istanbul

Uran H., Aksu F. , DÜLGER ALTINER D.

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.37, ss.30-33, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

2016

2016

Evaluation of Survival of Salmonella Typhimurium in Homemade Kefir

Aksu F. , Muratoglu K. , Altunatmaz S. , Bala D. A. , Arun O. O.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.22, ss.723-727, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2016

2016

Antimicrobial Activity Potential of Enterococcus spp. Isolated from some Traditional Turkish Cheeses

Ozmen Togay S., AY M., Sandikci Altunatmaz S. , Yilmaz Aksu F. , EROL TINAZTEPE Ö., ISSA G., et al.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.22, ss.765-770, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

2013

2013

Effect of Transglutaminase on the Quality Properties of Chicken Breast Patties

Uran H., AKSU F. , Yılmaz İ., Durak Z.

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.19, ss.331-335, 2013 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2017

2017

Gıdalarda Ağır Metal Bulaşmalarına Bağlı Riskler

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S.

Türkiye Klinikleri Dergisi, cilt.3, ss.218-230, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2017

2017

Mineral element and heavy metal (Cadmium, lead and arsenic) levels of bee pollen in Turkey

Altunatmaz S. , Tarhan D. , Aksu F. , Barutcu U. B. , Or M. E.

Food Science and Technology, cilt.37, ss.136-141, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License identifier identifier

2017

2017

Baldan Kaynaklanan Tehlike ve Zehirlenmeler

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , AKSU F.

Türkiye Klinikleri Degisi, cilt.3, ss.193-199, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2017

2017

Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , URAN H., DÜLGER ALTINER D.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.14, ss.19-25, 2017 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2016

2016

Arı Poleninin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , AKSU F.

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.13, ss.182-187, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2015

2015

Microbiological Quality of Fresh Vegetables and Fruits Collected from Supermarkets in Istanbul, Turkey

BÜYÜKÜNAL S. , ISSA G., AKSU F. , Vural A.

Journal of Food and Nutrition Sciences, cilt.3, ss.152-159, 2015 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)

2015

2015

Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları

AYDIN A. , AKSU F.

Türkiye Klinikleri Journal Food Hygiene Technology, cilt.1, ss.1-9, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2013

2013

Geleneksel Bir Su Ürünü: Palamut Lakerdası, Dünya Gıda Dergisi

AKSU F. , Uran H., Varlık C.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.8, ss.26-28, 2013 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2012

2012

Orkidenin Sakladığı Mucize Hazine.

AKSU F.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.12, ss.83-85, 2012 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2012

2012

Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,

AKSU H. , AKSU F. , Nassara G. I.

Clunary Mag, cilt.2, ss.82-83, 2012 (Hakemsiz Dergi)

2011

2011

Endüstride Su Güvenliği, Dezenfeksiyon ve Sanitasyonu, ABMYO dergisi,

Ünver Alçay A., AKSU F.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Dergisi, cilt.21, ss.17-29, 2011 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2011

2011

Gıda Lojistiğinde Soğuk zincirin ve izlenebilirliğin önemi

AKSU F. , Kuşçuoğlu M., Varlık C.

Dünya Gıda Dergisi, cilt.3, ss.68-72, 2011 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2010

2010

Bazı Organik Asitlerle Yapılan Marinasyon İşleminin Sığır Et Kalitesi Üzerine Etkisi

KAHRAMAN T. , Bayraktaroğlu A. G. , Issa G., Aksu F.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.36, ss.25-31, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2010

2010

Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri

Aksu F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , KAHRAMAN T.

Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi, cilt.19, ss.90-94, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2010

2010

Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri.

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , KAHRAMAN T.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil meslek Yüksek Okulu Dergisi, cilt.19, ss.90-94, 2010 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2008

2008

Havyar Üretimi, Muhafazası ve Besleyici Değeri

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Dergisi, cilt.9, ss.47-55, 2008 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2006

2006

Salam üretiminde kontaminasyon kaynakları ve kritik kontrol noktaları üzerine bir çalışma

AKSU F. , Uğur M.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Dergisi, cilt.1, ss.45-54, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2001

2001

Et Hijyeni ve Güvenliği

AKSU F.

Tabldot Dergisi, cilt.14, ss.41-43, 2001 (Hakemsiz Dergi)

1999

1999

Pasta Analizleri

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.14, ss.17-18, 1999 (Hakemsiz Dergi)

1999

1999

Fareler ve gıda işletmelerindeki zararları

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.14, ss.20, 1999 (Hakemsiz Dergi)

1998

1998

Pastırmalarda Boya

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.45, ss.4-5, 1998 (Hakemsiz Dergi)

1998

1998

Gıdalarda Kaliteyi Etkileyen Faktörler ve Satın Alma da Kalite Kriterleri

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.43, ss.14-15, 1998 (Hakemsiz Dergi)

1998

1998

Yoğurt

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.46, ss.4-10, 1998 (Hakemsiz Dergi)

1998

1998

Alüminyum Alzheimer Hastalığının Sebebi mi?

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.47, ss.20-21, 1998 (Hakemsiz Dergi)

1998

1998

Lezzetle gelen ölüm: Mantar zehirlenmesi

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.52, ss.21-22, 1998 (Hakemsiz Dergi)

1997

1997

Büfe ve Okul kantinlerinde sandöviç

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.38, ss.7, 1997 (Hakemsiz Dergi)

1996

1996

HACCP'yi nasıl uyguluyoruz?

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.36, ss.11, 1996 (Hakemsiz Dergi)

1996

1996

Hayvancılığımızın Geleceği Ne Olacak?

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.33, ss.21-24, 1996 (Hakemsiz Dergi)

1995

1995

Peynir

AKSU F.

Tüketici Dergisi, cilt.32, ss.28-32, 1995 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

DETERMINATION OF TRACE ELEMENTS AND HEAVY METALS IN TURKISH HONEY

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , TARHAN D. , AKSU F. , PASTACI ÖZSOBACI N. , OR M. E. , BARUTÇU Ü. B.

Agriculture & Food International Conference, Varna, Bulgaristan, 20 - 24 June 2018, ss.5

2017

2017

Presence of Cronobacter spp. and Identification by Molecular Techniques in Various Foodstuffs

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Nassara G. I. , AKSU H.

IV. International VetIstanbul Group Congress, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 May 2017, no.1, ss.170

2017

2017

The heavy metals levels (As, Cd, Pb) of calf, chicken liver and chicken heart exposed for sale in Istanbul

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , TARHAN D. , AKSU F. , PASTACI ÖZSOBACI N. , BARUTÇU Ü. B. , OR M. E.

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 May 2017, ss.203-204

2015

2015

Gastronomi Turizminde Hijyen Risklerinin Değerlendirilmesi

YIKMIŞ S., Belen E., AKSU F. , Kuş M.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 December 2015, ss.58

2015

2015

Ev Yapımı Kefirde Salmonella Typhimurium Canlılığınınm İncelenmesi

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , MURATOĞLU K. , AKSU F. , AKTARAN BALA D. , ÖZGEN ARUN Ö.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 October 2015, ss.76-77

2015

2015

Gıdalarda Cronobacter spp. cinsi mikroorganizmaların Oluşturduğu Sağlık Riskleri

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S.

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 October 2015, ss.74-75

2015

2015

Traditional Dried Meat Products Produced with Different Methods

Uran H., AKSU F. , Çetin B.

3 rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 October 2015, ss.158

2015

2015

Investigation of Antimicrobial Activity Potential of Enterococcus Strains Isolated From Traditional Turkish Cheeses

Özmen Togay S., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , AKSU F. , Nassara G. I. , AKSU H.

3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 October 2015, ss.215

2015

2015

İnvestigation of Enterocin Encoding enta and entb Genes Enterococci Strains Isolated From Some Traditional Turkish Cheese

Ay M., Erol Ö., Özmen Togay S., AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S.

The 3. İnternational Symposium on "Traditiona lFoods From Adriatic To Causasus", Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 October 2015, ss.260

2015

2015

A Special Wild Edible Muschroom: Kanlıca Muschroom

URAN H., Çetin B., AKSU F. , DÜLGER ALTINER D.

3 rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 October 2015, ss.480

2015

2015

Antimicrobial Effectof Curcumin on Minced Meat Contaminated with Foodborne Pathogens

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Aksu F., Issa G., Başaran Kahraman B., Dülger Altıner D., Büyükünal S. , et al.

II International Veterrinary Medicine VetIstanbul Group Congress-2015t, St.Petersburg, Rusya, 7 - 09 April 2015, ss.719

2013

2013

Global Halal Food Sector and the Role of Turkey.

Uran H., Durak Z., Gündüz H., Dülger D., AKSU F.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.590

2013

2013

Using Of Water Buffalo Milk In Traditional Milk Products.

AKSU F. , Dülger D., Ünver Alçay A., Uran H.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.104

2013

2013

A Study on The Chemical And Microbiological Quality Of Cig Kofte Consumed ın Istanbul

AKSU F. , Uran H., Dülger D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.232

2013

2013

Bread with Chıckpea Leaven and Microbiological Properties of Fermented Chıckpea.

Ünver Alçay A., AKSU F. , Dülger D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.513

2013

2013

A Study on The Microbiological Quality of Leblebi Sold in Istanbul

Ünver Alçay A., AKSU F. , Dülger D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.498

2013

2013

A Popular Street Food: Simit.

Dülger D., AKSU F. , Uran H., Ünver Alçay A.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 25 October 2013, ss.231

2013

2013

Süt ve Peynir Üretiminin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

Dülger D., AKSU F. , Uran H.

4.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 May 2013, ss.112

2013

2013

Some Chemical Properties of commercial Honeys Consumed in İstanbul

Uran H., AKSU F. , Dülger D.

Eurofoodchem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 May 2013, ss.587

2012

2012

Farmösötik Su Dağıtım ve Saf Su Sistemlerinin Mikrobiyolojik Validasyonu

Ünver Alçay A., AKSU F.

XXXV. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 07 November 2012, ss.386

2012

2012

HVAC(Heating, Ventilation, Air Conditioning) Validasyonu ve hava Mikrobiyal Yükünün Önemi

Ünver Alçay A., AKSU F.

XXXV. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 07 November 2012, ss.393

2012

2012

Genetiği Değiştirilmiş Organizmaların (GDO) Halk Sağlığı, Çevre ve Tarım üzerine Etkileri

Ünver Alçay A., AKSU F.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 October 2012, ss.17

2012

2012

Gıda Ambalajlama Teknolojisinde Son Gelişmeler

AKSU F. , Ünver Alçay A.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 October 2012, ss.37

2012

2012

Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye

Sertakan S., AKSU H. , AKSU F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.520-522

2012

2012

Geleneksel Bir Rumeli Tatlısı : Kaymaçina

AKSU F. , Ünver Alçay A., Uran H., AKSU H.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.672-674

2012

2012

Osmanlı Şerbetlerinden Özel Bir Lezzet Demirhindi Şerbeti

Ünver Alçay A., AKSU F. , Nassara G. I.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.667-668

2012

2012

Trakya Tarhanası

AKSU F. , Uran H., Ünver Alçay A., Sertakan S., Varlık C.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.669-671

2012

2012

Pancar Pekmezi

Uran H., AKSU F. , Sertakan S., Yılmaz İ.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.613-614

2012

2012

Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)

Uran H., AKSU F. , Yılmaz İ., Varlık C.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.575-576

2012

2012

Kaynar(Lohusa) Şerbeti

Ünver Alçay A., AKSU F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.662-664

2012

2012

Sübye(Kavun Çekirdeği)Şerbeti

Ünver Alçay A., AKSU F. , AKSU H.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.665-666

2012

2012

Fonksiyonel Bir İçecek : Boza

Sertakan S., Uran H., AKSU F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 May 2012, ss.570

2011

2011

Transglutaminaz Enziminin Tavuk köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi

Uran H., AKSU F. , Varlık C.

7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 November 2011, ss.90

2011

2011

Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler

AKSU F. , Ünver Alçay A., Uran H.

7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 November 2011, ss.105

2011

2011

Su Dağıtım Sistemlerinde Mikrobiyel Biyofilm Oluşumu ve Kontrol Stratejileri

Ünver Alçay A., AKSU F.

7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 November 2011, ss.106

2011

2011

Endüstride Su Güvenliği, Dezenfeksiyon ve Sanitasyonu

Ünver Alçay A., AKSU F.

7. Ulusal Sterilizasyon Dezenfeksiyon Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 March 2011, ss.575

2010

2010

Microbiological Quality of Yoghurt Consumed in Istanbul

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , Aksu F. , KAHRAMAN T. , Issa G.

11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology. The International Agriculture Centre, Mısır, 1 - 04 November 2010, ss.67

2010

2010

Investigation of microbiological growth in freshly squeezed orange juice.

Özadam A., Karataş Ş., AKSU F.

4 th International Congress on Food and Nutrition and 3 rd safe consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 October 2010, ss.198

2010

2010

Effect of Marination with Some Organic Acids Treatments on Quality of Beef Carcasses

KAHRAMAN T. , Bayraktaroğlu A. G. , Issa G., Aksu F.

7th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, 1 - 04 May 2010, ss.48

2010

2010

Geleneksel Bir Su Ürünü: Palamut Lakerdası.

Uran H., AKSU F.

1. Adriatik’ten Kafkaslar’a Geleksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 April 2010, ss.395-397

2006

2006

İşletmelerde pest problemi ve gıda hijyeni açısından önemi

AKSU F. , SANDIKÇI ALTUNATMAZ S. , ÇİFTÇİOĞLU G. R.

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 September 2006, ss.712-722

2003

2003

Gıda endüstrisinde pest kontrol uygulamaları ve gıda hijyeni açısından önemi.

AKSU F.

Gıda Sanayinde Hijyen Uygulamaları Semineri, İstanbul, Türkiye, 18 June 2003, ss.51

Desteklenen Projeler

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2011 - 2014

2011 - 2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Dergisi

Danışma Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2009 - Devam Ediyor

2009 - Devam Ediyor

Gıda Hijyenistleri Derneği

Üye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 34

h-indeksi (WOS): 4